Samenwerking met Driebit

Zoals in november 2015 aangekondigd gaat ab-c media zich volledig focussen op haar producten Erfgoed op de Kaart en GeschiedenisLokaal.

Wij hebben ook aangegeven dat wij graag ondersteunen bij de begeleiding naar een goed nieuw bureau voor nieuwe projecten, op het moment dat dat opportuun is voor onze klanten.  Na uitgebreid overleg met meerdere partijen heeft ab-c media besloten Driebit voor te dragen als het meest passende bureau voor de ontwikkeling en nieuwbouw van de mooie projecten die onze klanten nog in petto hebben.

  • Driebit is een bureau dat zich heeft bewezen met mooie projecten in dezelfde branche.
  • Driebit sluit qua cultuur goed aan bij ab-c media
  • Met Ginger heeft Driebit een open source platform voor de bouw van sites en applicaties, dat aansluit bij de wensen die leven bij onze klanten (zie: www.ginger.nl).
  • Het Ginger platform is ontwikkeld voor de culturele en erfgoedsector en is specifiek gericht op het ontsluiten van grote hoeveelheden gegevens. 
  • ab-c media heeft al een aantal jaar goed contact met Bram Opdam, (oprichter van Driebit) en Stephan van der Meer (senior online strateeg en accountmanager).

De lopende projecten bij ab-c media worden opgeleverd conform voorwaarden. Ook de hosting en het onderhoud blijft gewaarborgd.